Internetový obchod napojený na účetnictví a dodavatele

Grays-hockey.cz - oficiální distributor hokejových značek Grays, Lekker a Balling pro Českou republiku

Vítejte v e-shopu Grays-hockey.cz,

těší nás Váš zájem o naše výrobky. V České republice jsme už přes 20 let výhradním distributorem značky GRAYS. Firma Grays byla založena už v roce 1855 v Cambridge ve Velké Británii. Společnost vyrábí sportovní vybavení na pozemní hokej, squash a kriket. Společnost Grays patří mezi přední světové výrobce vybavení na pozemní hokej.

 

Do našeho portfolia patří i hokejová značka LEKKER. Za mladou ambiciózní společností stojí bývalí hokejisté, kteří při vývoji hokejek zúročili své více než 20ti leté mezinárodní zkušenosti. Navrhují a vyrábějí vysoce kvalitní hokejky, které poskytují nejlepší možný výkon za dostupnou cenu. Společnost zahájila činnost v roce 2015 a má ambici stát předním distributorem hokejového vybavení.

Firma Lekker nově nabízí i rakety na PADEL.

 

V roce 2024 jsme do našeho sortimentu zařadili i populární španělskou značku BALLING. Firma Balling se ve Španělsku postupně etablovala mezi největší výrobce hokejového vybavení. Svými hokejkami zásobuje nejen reprezentanty Španělska. Věříme, že si hokejky i ostatní vybavení najde cestu i k vám.

 

 

TABULKA DOPORUČENÝCH VELIKOSTÍ

 

TEAM GRAYS